KARDO PRAKTIKA – TOG CHOD

Tog Chod_2413_300dpi_4CTibeto Išminties Kardas “Tog Chod“

Tog Chod tai – galinga meditacija judesyje, ypač tinkama šiems laikams, kuomet nelengva susikaupti ir nurimti, kuomet dažnai kamuoja stresas, nerimas, baimės, vidinės sumaišties ir nesaugumo jausmas.

Šios praktikos kūrėjas – Tibeto Lama Tulku Lobsang Rinpočė, kuris suderino tradicinius Jaman vienuolių šokius bei Kalačakros judesius ir pritaikė praktiką šiems laikams ir moderniai visuomenei.

tulkulobsang02Tog Chod praktika susideda iš nesudėtingos judesių sekos, atliekamos naudojant kardą. Kardas – giliausios išminties simbolis, mokytojas, vedantis mus praktikos metu į vidinę transformaciją. Judesiai, suderinti su mantromis bei kvėpavimo technika padeda pyktį perkeisti į atjautą, baimę į drąsą ir ryžtą priimti reikalingus sprendimus, o tingumą – į valios jėgą. Susikaupimas ir galia, lydintys šią praktiką, padeda įveikti du pagrindinius proto kančių sukėlėjus – baimę ir lūkesčius bei išgyventi proto ramybės, aiškumo, erdvumo, o taip pat ir pasitikėjimo bei emocinės pusiausvyros būsenas. Palaipsniui, reguliarios praktikos dėka, praktikų metų išsiugdyti įgūdžiai persismelkia ir į kasdienį gyvenimą ir padeda sąmoningiau, drąsiau ir konstruktyviau tvarkytis net ir su sudėtingomis situacijomis bei santykiais.

Tai – praktika, grąžinanti mus į esamą akimirką, kurioje drąsiai pasitinkame savo negatyvias emocijas ir, jas įveikę, įveikiame vienintelius savo priešus. Nukirtę savo egoizmą, atrandame erdvią, beribę ramybę, aiškumą, vidinę galią, išmintį ir meilę bei atjautą.

 Jun 2013 - Dias Amor & Saúde  (719)

Tibeto Išminties Kardo užsiėmimai skirti visiems pageidaujantiems, nepriklausomai nuo lyties ir religinių ar filosofinių pažiūrų!

Nepasitiki savimi? Tau sunku priimti sprendimus? Jauti baimę? Jautiesi silpnas/a, nereikšmingas/a? Tau sunku atrasti savo gyvenimo tikslą? Nežinai kaip tvarkytis su savo pykčiu? Tog Chod praktika – būtent tau! Tereikia noro dirbti su savo sunkiomis emocijomis ir ugdyti proto aiškumą bei koncentraciją.

Kiekvieną užsiėmimą sudaro:

  • Kūno ir proto paruošimas praktikai: apšilimo pratimai, mantros,
  • Pagrindinė Tog Chod praktika: 1,  2 ar 3 formos judesiai (Trukmė: 1.15 val.)
  • Praktikos užbaigimas: sėdimoji meditacija, tempiamieji pratimai ar kt. papildomos praktikos, mantros.

Asmeninė Tog Chod praktika

 NMI_TC_LM05_2-00036_300dpi_4c_CMYK

Asmeniniai užsiėmimai suderinami Jums tinkamu laiku. Juose visas dėmesys skiriamas tik jums, detaliai išaiškinant bei padedant teisingai atlikti pagrindinę bei papildomas praktikas, atsakant į visus jūsų klausimus bei pasidalinant naudingais patarimais. Ši praktika itin efektyvi laikotarpiais, kuomet jaučiamės pasimetę, dirglūs, nepasitikintys savimi, kuomet trūksta ryžto konstruktyviems pokyčiams mūsų gyvenime įvykdyti.

Tik skirdami laiko sau, galime tinkamai pasirūpinti kitais.

<<>>

Tog Chod užsiėmimas porai (pagal pageidavimą, patogiu laiku)

Tog Chod casal

[fotografija iš: https://anataboadablog.com%5D

Poroje ši galinga praktika įgyja ypatingą energiją, nes sukuria bendrą ritmą, padeda išmokti saugiai išreikšti sunkias emocijas, išsikrauti ir labiau pajusti vienas kitą. Džiaugiantis bendra praktika ir potyriais išgyvenami ypatingi momentai, stiprinantys tarpusavio ryšį ir gerinantys santykių kokybę.

<<>>

Tog Chod užsiėmimas šeimai/ draugams/ kolegoms Treino de Lung Ta e Tog Chod2

Jei norite maloniai nustebinti savo šeimynykščius, draugus ar kolegas, pakvieskite juos bendrai Tibeto Išminties Kardo “Tog Chod“ praktikai. Bendras praktikos ritmas, bendras susikaupimo ir aiškumo bei vidinės galios išgyvenimas sustiprins jūsų draugystę ir praturtins tarpusavio santykius.

<<<<>>>>

Norite užsisakyti pasirinktą paslaugą, kreipkitės:

8-650 79686, ugnemikalau@gmail.com

<<<<>>>>

ASMENINĖ TOG CHOD PATIRTIS

Jun 2013 - Dias Amor & Saúde  (626)

Tibeto Išminties Kardo praktiką pamilau nuo pat pirmos pažinties. 🙂 Sulig akimirka, kai paėmiau į rankas kardą ir atlikau pirmus judesius, panirau į vidinės galios pojūtį, leidusį prisiliesti prie paslėptų kovotojos ir tyrinėtojos resursų. Sisteminga praktika netruko atskleisti savo gilų poveikį – išaugęs pasitikėjimas savimi, gebėjimas aiškiau ir analitiškiau įvertinti įvairias savo gyvenimo situacijas ir ryžtas priimti reikalingus, lanksčius, drąsius sprendimus praturtino ir palengvino mano gyvenimo kelionę. Palengva kilo noras įgyti įgūdžius, leidžiančius pasidalinti šia ypatinga praktika ir su kitais, tad tai paskatino baigti Tog Chod Mokytojų intensyvius kursus, kad su šios meditacinės technikos kūrėjo – Lamos Tulku Lobsang palaiminimu, galėčiau perteikti šias neįkainojamas žinias visiems, kam tai būtų naudinga ir reikalinga.

Būti Tog Chod mokytoja tai – privilegija ir atsakomybė už teikiamų paslaugų autentiškumą ir kokybę. Todėl, kas keli metai, visiems Tog Chod mokytojams yra privalomi kvalifikaciniai egzaminai Vokietijoje, Lamos Tulku Lobsang ir komisijos akivaizdoje, kurie užtikrina tai, jog Tibeto Išminties Kardo praktika išliks autentiška ir jos mokyme nebus klaidų. Tai visapusiškai įpareigoja ir motyvuoja: tiek perteikiant šios ypatingos ir galingos praktikos žinias kitiems, tiek ir asmeninėje praktikoje.

SONY DSC

Lu Jong + Tog Chod + Mindfulness mokytojos sertifikatai, 2016 m.

Dalintis šiomis žiniomis ir praktikuotis kartu, man – didžiausias malonumas ir džiaugsmas. Vesdama reguliarius užsiėmimus grupėse ir individualiai, rengdama seminarus ir intensyvias praktikas, jaučiuosi dėkinga, kad galiu daryti tai, kas man yra prasminga ir, kas teikia pagalbą ir neša naudą ne tik man pačiai, bet ir kitiems žmonėms.

Lai ši galinga praktika padeda mums visiems išsivaduoti iš savo proto sumaišties ir emocinio chaoso bei išsiugdyti proto aiškumą, lankstumą ir išmintį.

<<>>

NMI_TC_LM18_Certified Teacher_Tog Chod_Logo_RGB_RZ

* SVARBU: Tibeto Išminties Kardo Tog Chod mokytojus sertifikuoja Lama Tulku Lobsang Rinpoche ir Nangten Menlang International institutas, skirtas Tibeto medicinos ir kultūros, budistinės filosofijos ir psichologijos išsaugojimui ir sklaidai. Visos Tibeto sveikatos ir saviugdos praktikos ir žinios yra autentiškos bei jų mokymas ir sklaida yra griežtai reglamentuojama, kad jos išlaikytų savo vertę, poveikį ir nebūtų iškreiptos. Todėl vesti Tog Chod renginius ir užsiėmimus gali tik specialiai tam paruošti ir sertifikuoti mokytojai. Informaciją galite rasti oficialiame tinklalapyje: https://tulkulobsang.org/en

<<>>

Daugiau informacijos: https://ugnemikalauskaite.wordpress.com/tibeto-isminties-kardas-tog-cod/as-ir-tog-cod

<<>>

Daugiau informacijos apie Tog Chod rasite:

<<>>

NMI_TC_LM04_2-00026_300dpi_4c_CMYK.jpg

Lamos Tulku Lobsang video įrašai – “Tog Chod”:

 

Parašykite komentarą